Over ons

Home » Over ons

Wie zijn wij eigenlijk?

2apps heeft – zoals de naam je misschien zou doen vermoeden – niks te maken met het maken van apps. Wij zijn vooral gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van websites, het vormgeven van complete huisstijlen én bedrijven hoog laten scoren in Google (ook wel SEO genoemd).

Nu hoor ik je denken; waar komt de naam 2apps dan vandaan? Dat zal ik je eens uitleggen. Mijn naam is Lapsen Appaiya. In 2014 heb ik dit bedrijf samen met mijn broer opgericht. Het gedeelte ‘App’ in onze bedrijfsnaam staat eigenlijk voor het begin van onze achternaam ‘Appaiya’. Het 2tje staat voor ons samen als broers. Dit aan elkaar geplakt kwamen we uiteindelijk uit op de naam 2apps!

Toen mijn broer in 2016 stopte met werken voor 2apps ben ik even op een laag pitje in mijn eentje verder gegaan. Mijn vriendin Mariska was rond die tijd klaar met haar opleiding. Hierna is ze gelijk bij mij aan de slag gegaan als grafische vormgever. Doordat we mijn talent voor marketing en website bouw kunnen combineren met haar kijk op design en uitstraling vormen wij samen – al zeg ik het zelf – een super team!

De klant staat centraal

Ons motto: ‘is de klant succesvol? dan zijn wij succesvol’. Een klant die tevreden is, is ons uithangbord. Wij maken niet alleen je website om je vervolgens aan je lot over te laten, wij denken actief met je mee, geven je tips en helpen je een handje. We merken dat we hierdoor enthousiaste klanten aantrekken die echt voor hun bedrijf willen gaan. Dat vinden wij mooi om te zien en hier helpen we ze graag bij.

Lees hieronder de ervaring van één van onze tevreden klanten;

“Vorig jaar heb ik 2apps gevraagd me te helpen om de oude site van Praktijk Herstel te vernieuwen. Deze was nodig toe aan een update. Daarnaast was het van belang dat die beter op de doelgroep aan zou sluiten en worden gevonden!
Alle drie is gelukt! Veel meer dan eerst weet die groep de site te vinden waarna zij zich aanmelden. Het is nu regelmatig nodig om een wachtlijst instellen. Het contact met 2apps ervaar ik steeds als heel prettig. Ik voel me serieus genomen en de afspraken worden steeds nagekomen. Ik beveel 2apps van harte aan, ben erg blij om met hen samen te werken!” – Theo van den Berg

Lapsen & Mariska van website laten maken in Ridderkerk
Mariska van het bedrijf website laten maken in Ridderkerk
Lapsen van het bedrijf website laten maken in Ridderkerk

“Alleen ga je sneller,
Samen kom je verder”

Zullen we kennis maken?

Klaar om uw droomwebsite te realiseren? Plan nu een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij om uw wensen en ideeën te bespreken. Tijdens dit gesprek zullen we samen de mogelijkheden voor uw website verkennen en bepalen hoe we uw online aanwezigheid kunnen optimaliseren. Klik op de knop om een afspraak in te plannen!